Ο Στουρνάρας θα ξεσπάσει στους πολίτες για να καλύψει την αποτυχία του!

Παρακαλούμε τους πολίτες να προσέξουν αυτή την ρύθμιση στον παλιό νομό του 1974. Ο Στουρνάρας είναι επικίνδυνος και η ρύθμιση μπορεί να αναφέρει το ρεπορτάζ ότι ισχύει μόνο για τις επιχειρήσεις που έχουν βεβαιωμένες οφειλές αλλά εύκολα ο - αποτυχημένος να φέρει ανάπτυξη - υπουργός οικονομικών μπορεί να μπει και στα σπίτια μας αργίες και Σαββατοκύριακα για να κάνει κατασχέσεις μπροστά στα ματιά οικογενειών και ανηλίκων παιδιών ώστε να δείξει ότι εισπράττει ακόμα και από μισθωτούς και συνταξιούχους!
freepen.gr

Γιατί μόνο από αυτούς μπορεί να πάρει ότι έχουν να δώσουν και όχι από τους έχοντες και κατέχοντες!!! Απειλές για κατασχέσεις και φυλακή δεν ήταν τυχαίες ένα χρόνο τώρα…

Κι ήρθε η ώρα να κατοχυρώσει νόμο που θα μπορεί να μπαίνει στα καταστήματα και τα σπίτια ότι μέρα και ώρα θέλει, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

Τη δυνατότητα στο Δημόσιο να επιβάλει κατασχέσεις σε βάρος επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν και έχουν σημαντικό ύψος ταμειακά βεβαιωμένων οφειλών προς αυτό και κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος καθώς και το μήνα Αύγουστο, παρέχει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που υπέγραψε η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η ΠΝΠ «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων», με την οποία τροποποιείται το άρθρο 11 του ν.δ 356/1974 με την προσθήκη δύο εδαφίων, προβλέπει ότι σε βάρος επιχειρήσεων που λειτουργούν κατά τα διαστήματα αυτά και έχουν συνολική βεβαιωμένη ληξιπρόθεσμη οφειλή, αποκλειστικά προς το Δημόσιο, άνω του ποσού των 50.000 ευρώ, επιτρέπεται, η κατάσχεση κινητών στα χέρια του οφειλέτη εντός της επιχείρησης κατά τις ώρες λειτουργίας της και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στην κατάσχεση κατά τις νυχτερινές ώρες παρίσταται ως μάρτυρας δημόσιος υπάλληλος ή αστυνομικό όργανο.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα απαγορευόταν η αναγκαστική εκτέλεση κατά τις νυχτερινές ώρες, τα Σάββατα, τις Κυριακές, τις ημέρες που εξαιρεί ο νόμος, καθώς και το μήνα Αύγουστο, γεγονός που εμπόδιζε το δημόσιο στη λήψη άμεσων και αποτελεσματικών μέτρων σε βάρος οφειλετών.

Αυτή η ρύθμιση μπορεί να αναφέρει ότι ισχύει μόνο για επιχειρήσεις αλλά δεν το διευκρινίζει επαρκώς!!!

Είναι δημιούργημα ενός επικίνδυνου ανθρώπου που δε θα διαστάσει να την χρησιμοποιήσει και κατά μισθωτών, συνταξιούχων και βιοπαλαιστών ακόμα μπροστά και στις οικογένειες τους και γι’ αυτό οι σοβαροί βουλευτές της ΝΔ και των υπολοίπων κομμάτων θα πρέπει να ζητήσουν έγγραφες διευκρινήσεις που θα δεσμεύουν τον επικίνδυνο Στουρνάρα ότι η ρύθμιση αυτή αφορά μόνο επιχειρήσεις εάν και εφόσον φοροδιαφεύγουν με βεβαιωμένα υψηλά ποσά οφειλών ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ.

Εάν αφήσουν οι εναπομείναντες σοβαροί βουλευτές να ψηφίζεται και να περνάει οτιδήποτε θέλει ο Στουρνάρας για να ξεσκίσει τους πολίτες τότε θα μας βουλιάξει πριν την ώρα μας.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.



0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo