Νενικήκαμεν!

Μετά την συνάντηση του''πρωθυπουργού'' με τον Capo De Tutti Capi, μπορούμε πιά ν' ανασαίνουμε ελεύθερα! Μετά το τέλος της παράτασης των είκοσι αυτών χρόνων, η χώρα θα εκκενωθεί απ' όσους θα έχουν απομείνει ακόμα ζωντανοί, και την θέση τους στην ελληνική γή θα καταλάβουν βόρειοι πληθυσμοί πιό δουλευταράδες και συγκροτημένοι!




Μετράτε επιτυχίες:

Παραχωρήθηκε στον ελληνικό λαό για είκοσι ακόμη χρόνια η χρήση της ελληνικής γης απ' τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο συν τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου!

Αρκεί να παραδώσουν τις περιουσίες τους κινητές και ακίνητες, να εργάζονται σκληρά με μισθούς Βουλγαρίας, και να πληρώνουν κανονικά το ενοίκιο για χρήση γης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

Θα μπορούμε με τα ενεργειακά μας αποθέματα σε υδρογονάνθρακες και ηλιακή ενέργεια να τροφοδοτούμε .... μεγάλο κομμάτι της Ευρώπης, αρκεί να μην μας ζητήσουν να πληρώνουμε πολλά γι αυτό!

Όσοι πολίτες ιδίως νέοι περισσεύουν από την αγορά εργασίας εδώ, περίπου το 64% δηλαδή, θα μπορούν να κατευθύνονται προς τους εργασιακούς παραδείσους ''τύπου'' Άουσβιτς, Ταϊβάν, αδαμαντορυχεία της Νοτίου Αφρικής, καθώς και στις φάρμες ζαχαροκάλαμου και καλαμποκιού του Αμερικάνικου Νότου!

Οι Έλληνες πολίτες θα μπορούν επίσης κάνα δύό σαββατοκύριακα το καλοκαίρι να κάνουν τα μπάνια τους στον Σκαραμαγκά, στ' Άσπρα Σπίτια της Βοιωτίας, γύρω απ' την νησίδα Ψυττάλειατου Σαρωνικού, και στις εκβολές του Κηφισού στο Νέο Φάληρο.

Επίσης θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να μην βαρύνονται με συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να μπορούν να απολύονται με μία απλή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!

Μετά το τέλος της παράτασης των είκοσι αυτών χρόνων, η χώρα θα εκκενωθεί απ' όσους θα έχουν απομείνει ακόμα ζωντανοί, και την θέση τους στην ελληνική γή θα καταλάβουν βόρειοι πληθυσμοί πιό δουλευταράδες και συγκροτημένοι!

Αυτοί με τα διεθνή κεφάλαια που θα συρρεύσουν θα ζήσουν εσαεί σ' αυτόν τον επίγειο παράδεισο και θα μακαρίζουν τρόϊκες, δωσιλογικές κυβερνήσεις, εθνοπροδότες πολιτικούς, καθώς και τον αναποφάσιστο να ξεσηκωθεί ιθαγενή λαό, που κάποτε ζούσε εδώ!

Νενικήκαμεν!


Πηγή

0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo