ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ / ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ 16/06/13

Και χθές το βραδάκι, αφήσαμε ότι άλλο είχαμε να κάνουμε και πήγαμε έξω απο την ΕΤ-3, στη Θεσσαλονίκη, για να διαδηλώσουμε, μέσα από την αλληλεγγύη μας στο απολυμένο προσωπικό της, την ακλόνητη θέση μας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που χτυπήθηκαν βάναυσα από τον φασισμό της κυβερνώσσας Ολιγαρχίας.


Διατύπωση ανακοίνωσης: Όθωνας Ιακωβίδης

Όμως, μας περίμενε μία εξαιρετικά δυσάρεστη και οδυνηρή έκπληξη! Αποκαλύφθηκε (από τους απολυμένους δημοσιογράφους) μια Αλήθεια που δεν θέλαμε να πιστεύουμε και μαλώναμε μ' αυτούς που την υποστήριζαν...!

Αυτοί μας αποκάλυψαν, κατά τον πιό κατηγορηματικό τρόπο, ότι όλη αυτή η παράσταση που στήνεται καθημερινά έξω από την ΕΤ-3, όλα αυτά τα ωραία που ακούγονται από τα μεγάφωνα και εκθειάζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ (που φιμώθηκε με το κλείσιμο της ΕΡΤ) και τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (που λαβώθηκε θανάσιμα με τη φασιστική απόλυση των εργαζομένων) είναι λόγια κενά και απατηλά, που λέγονται με ένα μόνο σκοπό: Την επανάκτηση της θεσούλας και την εδραίωση (μέσα στους νέους συσχετισμούς των κομματικών δυνάμεων που διαμορφώνονται διαρκούντος του τρέχοντος βρασμού) ή την κατοχύρωση θεσούλας στη "ΝΕΑ ΕΡΤ" που υποσχέθηκε πονηρά το ίδιο σύστημα που την έκλεισε, η κυβερνώσσα κομματοκρατία !!!

Η αποκάλυψη αυτή έγινε, όταν εμείς, συγκεντρωμένοι εκεί πολίτες Αγανακτισμένοι, Ακομμάτιστοι, Σπιθίτες, ΕΠΑΜίτες, “Θερμαϊκός ώρα Μηδέν”, εθελοντές της “Επιχείρησης Μαραθών 2013”, κ.ά, δώσαμε ένα ψήφισμα για να διαβαστεί από το μικρόφωνο, όπως όλα τα άλλα. (Το κείμενο παρατίθεται στο τέλος του σημειώματος).

Και τότε, έπεσε ο φερετζές της (πολλά υποσχόμενης με τον χορό της Ελευθερίας) χανούμισσας και φάνηκε το μουστάκι του μουτζαχεντίν φύλακα της κομματοκρατίας, που έκρυβε ο φερετζές!!
 

Όχι. Το κείμενο αυτό δεν θα διαβαστεί!!.... αποφάνθηκε η Όλγα Νίκου, απολυμένη δημοσιογράφος της ΕΤ-3 !!!

Ο λόγος;

Κρυμμένος κάτω από αυτοαναιρούμενες και ανυπόστατες δικαιολογίες, προέκυψε πως είναι ένας: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! Και η Όλγα Νίκου δεν θέλει να ακουστεί (!!) επειδή η Αλήθεια έρχεται σε σύγκρουση με αυτά που η Όλγα Νίκου και οι όμοιοί της έμαθαν να παρουσιάζουν σαν αλήθεια, με αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας και την απόλυση της ίδιας και των ομοίων της.....

Η κυρία αυτή, αφού συζήτησε το θέμα (της ανάγνωσης δημοσίως του ψηφίσματος) με παριστάμενους εκεί συναδέλφους της και μετά από πίεση των συντακτών του ψηφίσματος, ανεβαίνει στο βήμα (παρατίθεται το σχετικό video) και δολοφονεί εν ψυχρώ το κείμενο που κρατά στα χέρια της και που εκφράζει τη σκέψη και την επιθυμία πολλών παρευρισκομένων εκεί και το 65%+ της Ελληνικής κοινωνίας (σύμφωνα με όλες τις σχετικές δημοσκοπήσεις).

Η 'Ολγα Νίκου, προασπιζόμενη την κομματοκρατία, λογοκρίνει (με τον ίδιο ακριβώς φασιστικό τρόπο που αυτή η ίδια κομματοκρατία έκλεισε την ΕΡΤ και απέλυσε την ίδια !!!) ένα κείμενο ελευθέρων πολιτών, επειδή ακριβώς εκφράζει την ελευθερία τους, έξω από κόμματα που, όπως η ίδια παραδέχεται με την πράξη της αυτή, αποτελούν το αφεντικό της....

Αυτή την Δημοκρατία ευαγγελίζεται η Όλγα Νίκου και οι όμοιοί της;;;

Γι' αυτή τη Δημοκρατία μας καλεί να φωνάζουμε, εμείς που μαζευόμαστε κάθε βράδυ εκεί, στην ΕΤ-3 ;;;

Όχι κυρία μου και όσοι όμοιοί της. Αυτή την ψευδεπίγραφη Δημοκρατία, που κάλυψε και νομιμοποίησε το έγκλημα της Ολιγαρχίας που παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία μας σε ξένα χέρια και κατέστρεψε τη ζωή μας, θα την ξηλώσουμε μαζί με όσους θέλουν να τη συντηρήσουν. Και θα αρχίσουμε από την ΕΡΤ. Εμείς, η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας, θέλουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΙΣΗΓΟΡΙΑ (ισότητα στο δικαίωμα της αγόρευσης), ΙΣΟΝΟΜΙΑ (ισότητα απέναντι στον Νόμο) και ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ (ισότητα στη ισχύ της ατομικής βούλησης).

Το ότι η Όλγα Νίκου και οι όμοιοί της αδυνατούν να αντιληφθούν ότι το κείμενο που της δώσαμε να διαβάσει, ελευθερώνει πρωτίστως τους παγιδευμένους στα δόκανα της κομματοκρατίας συναδέλφους της, είναι δικό της πρόβλημα.

Το πρόβλημα, όμως, της γενικότερης ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ της κοινωνίας μας, είναι δικό μας και ο αγώνας για τη λύση του, δεν θα σκοντάψει σε πρόσωπα και συμπεριφορές σαν τη χθεσινή δική της και των ομοίων της.

Όχι, δεν θέλουμε μία ΕΡΤ υπηρέτρια της πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας που κυβερνά τη Χώρα κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας...

Θέλουμε μία ΕΡΤ πραγματικά ανεξάρτητη και αδέσμευτη από κομματικές δουλείες που θα παράγει ενημέρωση και πολιτισμό, όπως τα εξαιρετικά δείγματα που μας έχει δώσει και αποδεικνύουν ότι το μπορεί....

Γι' αυτή την ΕΡΤ, το εργαλείο της στερέωσης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της διάπλασης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αφήνουμε τη ζωή μας κι ερχόμαστε κάθε μέρα εκεί.

Η Συνέλευση Αδέσμευτων / Ακομμάτιστων Πολιτών Θεσ/κης για Συνέλευση Πολιτών
ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΩΝ
_______________________________________________
Ανοιχτή επιστολή / Ψήφισμα
προς τους απολυμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ
________________________________________
Δημοκράτες Δημοσιογράφοι,

Αξιοποιείστε τη μεγάλη ευκαιρία που σας έδωσε η ένοχη της καταστροφής μας Ολιγαρχία και γκρεμίστε την.

Μπορείτε, καθώς μπορείτε να έχετε δίπλα σας ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ή θα ορθώσετε το ανάστημα του λειτουργήματός σας και θα λάμψετε σ' όλο τον κόσμο (που αυτή τη στιγμή έχει στραμμένα τα μάτια του επάνω σας) ή θα μείνετε προσηλωμένοι στην κομματοκρατία που σας απέλυσε, καθώς, όπως διαπιστώνετε, δεν είσαστε τίποτε περισσότερο από αναλώσιμα πιόνια του κομματικού ανταγωνισμού.

ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ αυτό το άντρο της κομματοκρατίας (η ΕΡΤ), να αναδειχτεί σε ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αρκεί να συνεννοηθείτε όλοι σας, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, και με φρουρούς της Ισηγορίας εμάς, τον Λαό, να κάνετε ένα πράγμα:

Όλη η “πειρατική” λειτουργία των εκπομπών που (πολύ σωστά) έχετε στήσει, να στραφεί σε μία κατεύθυνση:

Στην μία και μοναδική Αλήθεια των γεγονότων.

Στην Αλήθεια που βοά και λέει ότι:

Η αθλιότητα τής απόλυσής σας και της δικής μας δυστυχίας, οφείλεται στο ότι, χωρίς να ερωτηθούμε, η ζωή μας έχει παραδοθεί και αποφασίζεται από ξένους, και μάλιστα με αντίθετα συμφέροντα, όπως είναι παντού και πάντα τα συμφέροντα δανειστή και δανειζόμενου, ανίκανου να πληρώσει τη δόση του.

Όλα τα άλλα, περί ανάπτυξης, εξόδου στις “αγορές”, κουρέματος κλπ, είναι φούμαρα για αποπροσανατολισμό από τη ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Πρέπει να πάψουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να ασελγούν ασύστολα επάνω στο κορμί της Ελληνικής κοινωνίας με εκτελεστικό τους όργανο το καθεστώς πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας που παρουσιάζει ως Δημοκρατία την πολιτική και οικονομική Ολιγαρχία που λεηλατεί τον τόπο και τις ζωές μας.

Πρέπει να ξανακερδίσουμε τη χαμένη Ελευθερία μας και να ξαναχτίσουμε, σε νέα, πιό ισχυρή βάση, την φιμωμένη Δημοκρατία.

Και να κάνουμε τη λαϊκή βούληση, πραγματικά κυρίαρχη.

Έτσι: Αυτό που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι το κλείσιμο της ΕΡΤ, οι απολύσεις του ΜΕΤΡΟ, τα μεταλλεία της Χαλκιδικής, οι άδειες των Φαρμακείων, η συλλογική σύμβαση των ναυτεργατών, το πετρέλαιο των αγροτών, κλπ.

Είναι όλα αυτά μαζί, καθώς όλα οφείλονται σε ένα καί μόνο γεγονός: Στην παράδοση της Αυτοδιάθεσής μας (δηλαδή της Ελευθερίας μας) σε ξένα χέρια, αντιθέτων συμφερόντων.

Οπότε, το ζητούμενο είναι κάτι πολύ πιό μεγάλο από όλα αυτά μαζί. 

Είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ από την υποδούλωση που έχουν υπογράψει για εμάς, με τα Μνημόνια, χωρίς να μας ρωτήσουν, αυτοί που τους διορίσαμε να προασπίζονται τα συμφέροντά μας.

Και τέλος, η απελευθέρωσή μας αυτή, που πρέπει να την επιδιώξουμε και να την απαιτήσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, θα πρέπει να οδηγήσει σε ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που δεν θα επιτρέπει αυτό που έχει συμβεί: Την κατάλυση της (πραγματικής) Δημοκρατίας.

Άρα: Το τελικό ζητούμενο, ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ, είναι: ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Αυτές είναι οι Αλήθειες που πρέπει, επί τέλους να ακούσει ο Ελληνικός λαός, από εκεί που του έμαθαν να ακούει, την τηλεόραση.

Και απαιτούμε να το κάνετε εσείς. Μαζί μας.


Blogger Template by Clairvo