Επένδυση : " To ξεπούλημα "

Ή είναι δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ «επένδυσης» και «ξεπουλήματος» , ή οι κυβερνόντες μας έχουν τυφλωθεί από το «πάθος» να φέρουν χρήμα με οποιοδήποτε τίμημα. 


Το αποτέλεσμα θα είναι να αφήσουν την χώρα μακροπρόθεσμα χωρίς πόρους και περιουσία. Και τότε, αφού το κράτος δεν θα έχει πόρους δικούς του, θα τους αναζητήσει ξανά από τα συνήθη υποζύγια (νέοι φόροι).

Την ίδια ώρα οι "επενδυτές" θα μας μοσχοπουλάνε τα προϊόντα – υπηρεσίες που εμείς θα τους παράγουμε. Οι Ρώσοι μας κάνουν έκπτωση στο Φ.Α. αν τους πουλήσουμε ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ . Λέτε να μην έχουν βρει τρόπο να πάρουν πίσω αυτή την έκπτωση ; Οι κινέζοι ψάχνουν πύλες εισόδου προς την Ευρώπη .

 Μια τέτοια ,και η πιο συμφέρουσα για πολλούς λόγους, είναι η Ελλάδα. Δεν θα ήταν καλύτερα να μας πληρώνουν για τις μεταφορικές - διαμετακομιστικές υπηρεσίες μας ,πάρα να τους πουλήσουμε τρένα , λιμάνια , αεροδρόμια και να αναγκαζόμαστε εμείς να τους πληρώνουμε όποτε τις χρειαζόμαστε ;

 Πάντως όλα τα ακατανόητα που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας ,γίνονται εύκολα κατανοητά αν αντιληφθούμε ότι το κράτος μας δεν είναι πια … Ελληνικό !

Πηγή


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo