Μέχρι και τη σημαία μας, το μεγάλο και Ιερό μας σύμβολο παραποιούν τα αποβράσματα!

Σε ερώτηση προχώρησε στη Βουλή προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός, για παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας από την «Χρυσή Αυγή»

«Στα καινούργια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που βρίσκονται στην λεωφόρο Μεσογείων 131, υπάρχει αναρτημένη στο μπαλκόνι του πενταόροφου κτιρίου Ελληνική Σημαία, η οποία στο κέντρο έχει τον μαίανδρο – σύμβολο του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Πρόκειται σαφώς για παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας κάτι που σύμφωνα με το άρθρο 181 του ποινικού κώδικα περί προσβολής συμβόλων του Ελληνικού κράτους, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 (δύο) ετών. Κατόπιν τούτου, ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν για την αποκατάσταση του Εθνικού Συμβόλου δεδομένου ότι πρόκειται για επίσημα γραφεία ενός κόμματος που εκπροσωπείται στην Βουλή των Ελλήνων;

Ο ερωτών Βουλευτής
Γρηγόρης Ψαριανός»

1 σχόλιο :

  1. Εάν πράγματι το κόμμα της Χ.Α. έχει κάνει κάτι τέτοιο με την Σημαία του Έθνος λυπαμε παρά πολύ δείχνουν ότι είναι διαφθαρμένοι πουλημένοι ξένων πρακτόρων για να βάλουν τον Ελληνικό Λαό αλλά Συρία !!!!Έλληνα ξυπνά μακριά από τέτοια σημάδια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo