Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ και η Αριστερά τύπου Ρεπούση με το νομοσχέδιο για τον ... ρατσισμό!!!

Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ενάντια στο «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία».

Με ανακοίνωση του το κόμμα καταγγέλλει την κυβέρνηση και καταδεικνύει έξωθεν επιβαλλόμενη πολιτική. 
 
Πρόκειται για επιβεβαίωση της θέσης του defencenet.gr, που από την πρώτη στιγμή τόνισε πώς ο στόχος του νομοσχεδίουπερί "ρατσισμού" και "αλλοίωσης των ιστορικών γεγονότων" που είναι στην πραγματικότητα η ανάσχεση του ρεύματος που αναπτύσσεται στην δεξιά πλευρά του πολιτικού φάσματος της χώρας, θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση, αφού θέτει εκτός νόμου το ΚΚΕ και τη μισή Αριστερά.

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν με το ΚΚΕ να εκδίδει ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το νομοσχέδιο αποτελεί «προπομπό για επικίνδυνες διατάξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους λαϊκούς αγώνες, τη δράση ριζοσπαστικών οργανώσεων και των κομμουνιστών». Κι αυτό γιατί το νομοσχέδιο επιβάλλει ποινές για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου, των εγκλημάτων του φασισμού-ναζισμού, αλλά και των εγκλημάτων του κομμουνισμού.

Δηλαδή, γενικώς των εγκλημάτων του ολοκληρωτισμού, ή αυτών που επιχείρησαν να επιβάλλουν τον ολοκληρωτισμό στην Ελλάδας, όπως το ΚΚΕ την περίοδο 46-49. «Ανοίγει» λοιπόν έτσι ο δρόμος να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ στην Ελλάδα, το οποίο όχι μόνο απεκατέστησε την εγκληματική πολιτική ηγεσία της τότε περιόδου, αλλά απεκατέστησε σε επίσημη τελετή και το μεγαλύτερο σφαγέα, τον Ιωσήφ Στάλιν.

Στον Περισσό φαίνεται πώς τώρα αντιλήφθηκαν πώς στόχος των ξένων κέντρων εξουσίας, της Ε.Ε. όπως καταγγέλλουν με την ανακοίνωση τους, δεν είναι μόνο η Χρυσή Αυγή (που πολύ θα ήθελαν) και η λεγόμενη «σκληρή» δεξιά, αλλά και το ίδιο το ΚΚΕ που αρνείται την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κηρύσσει την δικτατορία του προλεταριάτου. Τώρα όμως κατάλαβαν πώς αν ψηφιστεί ο νόμος που προωθείται θα τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ.

Θα πρέπει δε να ανησυχήσει και ένα άλλο μεγάλο μέρος της Αριστεράς που κατά καιρούς έχει εκφράσει απόψεις αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων, όπως η Ρεπούση, που μετέτρεψε τη γενοκτονία των Ελλήνων της Σμύρνης σε συνωστισμό, ενώ κατά τη διάρκεια τήρησης ενός λεπτού σιγής για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Βουλή επέλεξε να βγει έξω. Το ίδιο ισχύει και για τον Τατσόπουλο που αποκάλεσε ...«gay»(!!!) τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Φαίνεται πώς οι εμπνευστές αυτού του νομοσχεδίου πέφτουν στο λάκκο που οι ίδιοι άνοιξαν. Αλλού στόχευαν, αλλά διαφορετικά εξελίσσεται η κατάσταση…


2 σχόλια :

  1. TA KOUMOUNIOA FTAINE GIA POLLES DOLOFONIES KAI KATASTROFES GIA NA MHN MILISOUME GIA TO MAKEDONIKO POU TO POULISAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ξαναγράψεις σκέψου τις δολοφονίες από τους ταγματασφαλίστες.. Κάτι προδότες σαν εσένα γράψανε μετά τη σφαγή του Διστόμου από τους Ες Ες, ότι ήταν έργο των ανταρτών!! Και την επόμενη φορά προσπάθησε να γράψεις στα μακεδονίτικα και όχι greeklish..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogger Template by Clairvo