Ο Σαμαράς φλερτάρει με τους Εβραίους! Απο τους πρώτους συμμετέχοντες στο AJC Global Forum 2013

The AJC Global Forum 2013 will give you the information and inspiration to take your place on the world stage. The prime minister of Greece and foreign ministers of Azerbaijan, the Czech Republic, and Poland are already confirmed to address the distinguished crowd.
Ambassadors throughout Washington will once again open their residences and embassies to AJC for exclusive diplomatic encounters. (Απο την επίσημη ιστοσελίδα του AJC Global Forum)


O Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος και ομιλητής στο AJC Global Forum 2013 που θα γίνει στις 2,3 και 4 Ιουνίου στο Grand Hyatt στην Ουάσινγκτον.
Έτσι ο Σαμαράς θα πραγματοποιήσει το περίφημο ταξίδι στις ΗΠΑ ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί και κάποιο ραντεβού με τον Ομπάμα.

Ο Σαμαράς παραβρέθηκε πρόσφατα στην τελετή μνήμης του Ολοκλαυτώματος στην Συναγωγή των Μοναστηριωτών στη Θεσσαλονίκη.

Εδώ είχε την ευκαιρία να ακούσει την έκκληση προς το ελληνικό κοινοβούλιο, να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, που απηύθυνε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress) Ronald Lauder.

“Σήμερα, αν και υπάρχει ειρήνη, δεν είναι όλα ειρηνικά. Οι Εβραίοι έχουν λόγο για ν' ανησυχούν. Όχι για τυχόν εξολόθρευσή τους αλλά για τον εξτρεμισμό, τη φανατική ιδεολογία, μία ιδεολογία που έφερε την καταστροφή πριν από 70 χρόνια. Μιλώ για τη 'Χρυσή Αυγή'" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λόντερ.

"Οι εξτρεμιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα ή αλλού. Αλλά υπάρχουν. Οι ηγέτες τους χρησιμοποιούν τον χιτλερικό χαιρετισμό. Χρησιμοποιούν τη σβάστικα στις συγκεντρώσεις του κόμματός τους. Μιλούν για 'αίμα και τιμή'.

Τιμούν τους ηγέτες της ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητούν ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και αρνούνται την ύπαρξη των θαμάλων αερίων. Διαβάζουν αντισημιτικά κείμενα, ειδικά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα ή αλλού στον κόσμο" υπογράμμισε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου.

"Αυτή η ομάδα έχει να κάνει μόνο με το μίσος. Επιτίθενται σε ανθρώπους στους δρόμους μόνο και μόνο επειδή το χρώμα του δέρματός τους είναι διαφορετικό. Απειλούν δημοσιογράφους. Μιλούν όπως οι ναζί. Συμπεριφέρονται όπως οι ναζί. Είναι ναζί" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Λόντερ, "υπάρχουν πολλά εξτρεμιστικά κόμματα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως η Χρυσή Αυγή" και γι' αυτό "θα πρέπει να επαγρυπνούμε ... και να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το μέλλον" που, όπως τόνισε, "είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, για τα παιδιά μας, τις κοινότητές μας".

Σημείωσε δε πως η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, "θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή".

Υ.Γ. Το τί μπορούν να σημαίνουν όλα τούτα, το αφήνουμε στη δική σας κρίση...


0 σχόλια :

Blogger Template by Clairvo